GoÂśc Clayote |
Autor |
Wiadomość |
gregorek
|
Wysłany: 2009-11-17, 21:52 GoÂśc Clayote
|
|
|
Kilka dni temu w temacie "Œw.Msza Trydencka" pojawi³ siê post napisany przez osobê sygnuj¹c¹ siê nick'iem Clayote ( lub podobnie ) .Pojawi³ siê i ... znikn¹³ !!!Post by³ na odpowiednim poziomie merytorycznym i kulturalnym ,wiêc tym bardziej jego znikniêcie dziwi.Czary jakieœ...? |
_________________ Deus, tu conversus vivificabis nos...
gregorek
 |
|
|
|
 |
Ks. Krzysztof
|
Wysłany: 2009-11-18, 19:07
|
|
|
Przyznajê siê do winy i autora postu przepraszam. A to za spraw¹ tego ¿e na moim monitorze w poœcie tym by³o masa dziwnych znaków i kresek, a ma³o wyrazów do odczytania w zwi¹zku z tym chcia³em go edytowaÌ by sprawdziÌ czy to jakiœ b³¹d mojego komputera, a chyba przypadkiem go usun¹³em. Raz jeszcze PRZEPRASZAM!!! |
|
|
|
 |
ABu
Administrator
Wiek: 45 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 82 Skąd: KĂŞdzierzyn-KoÂźle
|
Wysłany: 2009-11-18, 23:11
|
|
|
A ja nie wiem, czy to nie przypadkiem ja usun¹³em, bo niedawno te¿ usuwa³em wiadomoœci z tematu Œw.Msza Trydencka
JuÂż wyjaÂśniam sprawĂŞ:
czêsto nasz¹ stronê odwiedzaj¹ automaty wklejaj¹cy wyrwane z kontekstu fragmenty tekstów z innych for internetowych. Te fragmenty wybierane s¹ na podstawie podobieùstwa s³ów u¿ytych w temacie. Czsto zdarza siê, ¿e tekst wygl¹da na sensowny i poprawny, ale jest wklejony automatycznie - tak te¿ by³o w tym przypadku, choÌ przyznam siê, ¿e mia³em pewne w¹tpliwoœci. W¹tpliwoœci te jednak znik³y kiedy odkry³em, ¿e ten sam goœÌ (z tego samego IP) wklei³ kompletnie bezsensowny komentarz w dziale "Propozycje", co wskazywa³o na dzia³anie automatu.
W zwiÂązku z powyÂższym, pomimo wraÂżenia sensownoÂści wypowiedzi, zostaÂła ona usuniĂŞta. |
|
|
|
 |
ABu
Administrator
Wiek: 45 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 82 Skąd: KĂŞdzierzyn-KoÂźle
|
Wysłany: 2009-11-19, 20:09
|
|
|
No i przykÂład z dnia dzisiejszego:
w³aœnie usun¹³em z tematu Jak dodaÌ zdjêcia? posta o treœci:
Enurfbibnix napisał/a: | WidzĂŞ Âże duÂżo osĂłb Ci odpowiedziaÂło. JeÂżeli nadal masz problemy z dodaniem zdjĂŞcia musisz wypeÂłniĂŚ niebieskie pole w profilu. Wtedy uaktywnisz moÂżliwoœÌ dodawania.
Pzdr.
Jestem na tym portalu od kilku dni i jestem w szoku. Co siĂŞ z wami dzieje ludziska? Dziwi mnie to Âże nikt jak do tej pory nie odp. koledze. |
Identyczny wpis, i tym razem prawdziwy, znajduje siĂŞ tutaj i jego autorem jest @greginstal. |
|
|
|
 |
Ks. Krzysztof
|
Wysłany: 2009-11-21, 14:20
|
|
|
W takim wypadku usun¹³em coœ innego :)
Ale brawa dla gregorka nie doœÌ, ¿e pisze, to jak widaÌ jeszcze czyta i mia³o tego - zapamiêtuje!!! |
|
|
|
 |
gregorek
|
Wysłany: 2009-11-22, 21:56
|
|
|
...i niech to bĂŞdzie jako przestroga. |
_________________ Deus, tu conversus vivificabis nos...
gregorek
 |
|
|
|
 |
|