Strona główna Parafii św. Zygmunta i św. Jadwigi Śl. w Kędzierzynie-Koźlu Forum Parafialne
Forum Parafii pw. Âśw. Zygmunta i Âśw. Jadwigi w KĂŞdzierzynie-KoÂźlu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
24h
Autor Wiadomość
Chaos 

Wysłany: 2008-12-09, 21:01   24h

Gdyby zostaÂły Ci na ziemi 24 godziny Âżycia,jakbyÂś je "zagospodarowaÂł"?

- Nie chce pani znaĂŚ stanu swego zdrowia?
- Wiem, jaki jest - odparÂła Weronika. - MĂłj stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje siĂŞ w mojej duszy.

keira 

Wysłany: 2008-12-09, 21:58   

Takie hmmm.. dziwne pytanie. Albo wykorzysta³abym ca³y dzieù na "g³upotach", czyli ani to po¿yteczne ani te¿ dobre (w³aœciwie to jeszcze zale¿y od tego, czy to koniec œwiata, czy tylko to ja mia³abym umrzeÌ.) Albo ten dzieù niewiele by siê ró¿ni³ od zwyk³ych , z tym, ¿e przygotowywa³abym siê na koniec psychicznie.
Trudno jednak stwierdziĂŚ jak wyglÂądaÂłoby to w praktyce.

kuboleo 

Wysłany: 2008-12-11, 00:01   

Ja bym zaÂłatwiÂł wszystkie swoje doczesne sprawy, aby po Âśmierci rodzina miaÂła do zaÂłatwienia tylko niezbĂŞdne rzeczy. Potem bym siĂŞ pomodliÂł i poszedÂł spaĂŚ.

Gość

Wysłany: 2008-12-28, 17:04   

Tak w³aœnie zrobi³ mój dziadek :) jestem z niego dumny... mimo ze wci¹¿ mi go brakuje.

ania91ania 

Wysłany: 2009-11-11, 23:11   

ZastanawiaÂłabym siĂŞ nad tym, moÂże pod innym kÂątem. Co robi samobĂłjca w ciagu ostatnich 24godzin swojego Âżycia. Planuje Âśmierc? Robi to dlatego, Âże jest na niÂą gotowy? ÂŻe jej pragnie? Moje ostatnie godziny chciaÂłabym spĂŞdziĂŚ z najbliÂższymi. PowiedzieĂŚ im to czego nie miaÂłam odwagi zrobiĂŚ, wierzÂąc, Âże mam jeszcze sporo czasu. ChciaÂłabym wywoÂłaĂŚ uÂśmiech na ich twarzy i sprawiĂŚ, by mimo mojego odejsciu byli szczĂŞÂśliwy, by widzieli, Âże i ja jestem szczĂŞÂśliwa, bo wierzĂŞ, Âże to dopiero poczÂątek.

Gość

Wysłany: 2010-01-04, 16:30   

Ja bym nie chciaÂła wogĂłle wiedzieĂŚ ile mi zostaÂło...

Odpowiedz do tematu